Arrow backLanguage
Fra 8 måneder
Produkt Nestlé

Nestlé Min Havregrøt Quinoa

5
5 (1)

Dette produkt er desværre ikke tilgængeligt i dit land.

Nestlé Min Havregrøt Quinoa - En havregrøt basert på melk. 
Nestlé Min Havregrøt Quinoa er en grøt som er tilpasset ernæringsbehovene til barn fra 8 måneder. Nye smaker og teksturer er spennende for små barn, og derfor inneholder denne grøten spennende quinoa. Grøten har en god smak av havre og quinoa, som gjør den til en sikker vinner. Den inneholder også 32% fullkorn, som hjelpe barnet ditt med å få i seg mer fiber i kosten, men som samtidig er tilpasset små barnemager. Nestlé barn grøt kommer i en 450g pakke som tilsvarer ca 16 porsjoner ferdig grøt. 

Inneholder fiber fra velsmakende korn
I den norske matkulturen er fullkorn viktig, og det er også en god kilde til fiber. Nestlé Min Havregrøt Quinoa inneholder 32% fullkorn fra havre. Grøten hjelper barnet ditt med å mer fiber i kostholdet fordi den inneholder 3,8% fiber. Vårt korn kommer fra utvalgte bønder over hele verden og gjennomgår et stort antall kvalitetskontroller for å sikre både god kvalitet og god smak.

Vår grøt inneholder næringsstoffene jern, kalsium, vitamin D og jod og inneholder bare naturlig forekommende sukkerarter 
I Nestlé Min Havregrøt Quinoa er det ikke tilsatt sukker. Sukkerartene er kun naturlig forekommende fra råvarene. I tillegg er vår grøt beriket med jern, kalsium, vitamin D og jod. Hver servering med Nestlé min grøt dekker opptil 35% av det daglige inntaket av jern. Jern bidrar til normal kognitiv utvikling hos barn. Kalsium og vitamin D er nødvendig for at barns bein skal vokse og utvikles normalt. Vitamin D bidrar også til normal funksjon av immunsystemet hos barn.

Grøt produsert med omhu
Nestlé min Grøt er laget i en fabrikk med 100% fornybar energi! I tillegg jobber vi med bønder fra lokalsamfunn for å forbedre jordbrukspraksis og bevare jorden for fremtidige generasjoner. Les mer om bærekraft på https://www.nestlebabyandyou.com/no/baerekraft.

God ernæring takket være over 155 år med erfaring
Vi har jobbet i over 155 år med å utvikle smaker og næringsinnhold som er helt rette for små barn. Derfor kan du føle deg sikker på at Nestlé barnemat er et godt valg for barnet ditt. Mette barn er glade barn, og det betyr rolige og trygge foreldre.






 

Nestlé min Gröt

Et koselig måltid
Nestlé min Grøt er perfekt til frokost eller som et måltid rett før sengetid for babyen din. Det er lett å servere både hjemme og å ta med deg.

  • Utmerket frokost for barnet ditt:
    Grøt er en tidløs favorittfrokost for både norske barn og voksne. En bolle med varm grøt om morgenen kan hjelpe barnet ditt med å være klar for en dag med lek.

 

  • Om kvelden, like før leggetid:
    Etter en travel dag full av eventyr, er det hyggelig å ha en rolig stund med barnet ditt før sengetid, og hvorfor ikke servere en porsjon Nestlé min Grøt for å sikre at barnet ditt er  mett og fornøyd når det er på tide å legge seg.
     
  • Ta med deg Nestlé min Grøt:
    Det er alltid smart å ta med et velsmakende måltid som du vet at barnet ditt vil like. Enten du besøker venner og familie eller reiser, foreslår vi at du tar med deg en Nestlé min grøt.
rating review icon
Seneste anmeldelser

Gennemsnitlige kundebedømmelser

5
5
1 kundebedømmelser

Kort om fællesskabsvurderinger

  • 5 star
    1
  • 4 star
    0
  • 3 star
    0
  • 2 star
    0
  • 1 star
    0

Tilføj ny anmeldelse

5
Jippi Dec 16, 2023

Veldig godt

Product finder
product white icon
Find det rigtige produkt

Vi vil gerne sikre, at du finder den rigtige ernæring til netop dit barns behov.

Search icon

Har du stadig ikke fundet det, du leder efter?

Test vores nye smarte søgemaskine. Vi har altid noget at tilbyde dig.